O agenţie de turism din Chişinău a lansat două tururi deosebite. Află cum poţi descoperi Chişinăul prin arome de cafea, vinuri legendare și noi forme de artă

După lansarea cu succes a primului Wine Walk Tour din Chișinău compania, Winetours Moldova continuă să bucure oaspeții capitalei, elaborând noi tururi deosebite.

Urban Wine&Art Tour și Chisinau Taste&Flavors Tour sunt două produse, care oferă oaspeților posibilitatea să cunoască orașul prin intermediul oamenilor pasionați, aromelor de cafea, gustului vinurilor legendare, precum și unor noi forme de artă.

Astfel, dacă veți opta pentru un Urban Wine&Art Tour, veți începe dimineața participând la un atelier de pictare în vin, fiind ghidați de un  specialist în arte plastice. După care veți afla informații curioase despre Chișinău în cadrul unui tur pietonal, iar la încheiere veți vizita prima vinărie urbană, ATU Winery, și veți degusta vinuri și plăcinte tradiționale, și cel mai important veți cunoaște oamenii care lucrează pentru a crea vinuri cu multă pasiune și dragoste.

Chisinau Taste&Flavors Tour, începe cu un atelier de cafea la Tucano Coffee, unde veți pregăti împreună cu un barista cea mai aromată cafea din soiuri 100% Specialty Arabica Coffee, după care veți rătăci pe străzile orașului vechi, însoțiți de un ghid profesionist. Veți vizita unul din wine-barurile de top din Chișinău, pentru a degusta 3 vinuri de calitate și pentru a vă delecta cu cele mai populare plăcințele din oraș. Punctul culminant fiind vizitarea celui mai mare producător de cosmetice din țară, Viorica Cosmetics, unde veți crea produse cosmetice proprii, utilizând ingrediente naturale, cu extract de vin și struguri.

Veronica Tomescu, co-fondator winetours.md: “Urmând proverbul, fă-ți iarna car și vara sanie, am decis să lucrăm la crearea de oferte noi pentru sezon turistic din 2019. În sezonul precedent am sesizat că o bună parte din oaspeții noștri erau în căutare de activități interesante, dar nu dispuneau de mult timp pentru a se deplasa în afara Chișinăului. Așa a apărut idea de a crea un tur în raza orașului și să includem activități care să le permită să cunoască vinul nostru legendar, deliciile locale, cultura și ospitalitatea moldovenească. Sperăm că aceste două noi produse să trezească interes și îndemnăm chiar și localnicii să participe la acestea”.

Tururile se vor petrece în limba română, rusă și engleză și vor organizate la solicitare, prin înscriere prealabilă. Mai mule detalii găsiți pe www.winetours.md.

Winetours Moldova creează tururi vinicole și gastronomice autentice și delicioase, cu experiență de primă clasă, fiind primul tur operator din Moldova, specializat în tururi vinicole și gastronomice. Angajații companiei dețin certificate de practicare a activității de sommelier și ghid de turism, pentru a fi siguri că oaspeții vor avea parte de cea mai frumoasă experiență posibilă.

Informație de contact:

Veronica Tomescu, co-fondator Winetours Moldova,
+37379555633, info@winetours.md

Ofertele în format electronic pot fi descărcate aici