Flyone anunță despre lansarea cursei Chișinău-Londra

La solicitarea reprezentanţilor companiei FLYONE vă anunț despre lansarea unei noi curse, Chișinău-Londra. Această cursă va face posibil ca pasagerii FLYONE să-și viziteze rudele mai des sau să admire noi obiective turistice. Prin urmare vor contribui considerabil la creșterea satisfacției pasagerilor, deoarece face și mai accesibilă calea spre capitala Marii Britanii.

Începând cu 19 iulie 2019, zborurile la Londra (SEN) devin și mai accesibile, pornind de la doar 69 de euro într-o singură direcție. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Decolare Chișinău KIV 20:45 Aterizare Londra SEN 21:50
Decolare Londra SEN 22:40 Aterizare Chișinău KIV 03:40 +1 (ora locală)

Această destinație este a 12-a la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat. Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.