Blogurile (de turism) care mă inspiră

Sunt de felul meu mai agitată, mai activă și cea mai mare temere de a mea este inactivitatea asociată cu plictiseala. De fapt,  asta îmi și doresc în anul care vine, cât mai multe idei și cât mai multă activitate.

Doza de energie mi-o iau în primul rând „din mine”, mă automotivez, îmi setez planuri, dar totodată urmăresc  jurnalele/blogurile câtorva oameni care îmi plac în primul rând ce fac, cum gândesc și desigur cum scriu.

1. Imperatortravel.ro  este genul de blog (l-am descoperit acu vreo 4 ani), genul de blog-ghid de călătorie. Pe blogul lui Cezar găsesc nu doar informații sumare despre o anumită destinație dar și multe lucruri practice.

2. RazvanPascu.ro, la fel îl urmăresc de mult timp, faptul că dintr-un blog a dezvoltat un business Travel Communication Romania e mai mult decât motivant.

3. Turistu.ro, pe Alex l-am cunoscut în Piatra Neamț, datorită participării la un proiect inițiat de el #priNeamt, dintr-o parte, mi-a părut un tip foarte sigur pe el și pe tot ce face.

4. Nataalbot.md, aici puțin este de adăugat. Nata este o sursă interminabilă de idei ( deși ne-am văzut doar o singură dată). Îi admir curajul în tot ce face.

5. Alobebe.md, nu sunt întodeauna de acord cu toate cele scrise de ea, dar Diana e  omul care spune lucrurilor pe nume, cel puțin în scris și asta la fel e o sursă de motivare.

6. Bucurenci.ro, aș vrea și în Moldova un proiect asemănător cu www.maimultverde.ro.

7. Minicalatorii.ro, o urmăresc de un an pe Adriana Cocic și familia ei, e familia care inspiră!

8. TravelGirls.ro, pentru că scriu bine di tăt.

9. Elenaciric.ro, fiindcă uneori deschid netul și mă întreb „ia să văd ce mai face fata asta”.

Așa a fost în anul 2014, sper să am parte de noi descoperiri în 2015, până una alta nu uitați să urmăriți și www.travelblog.md

travelblog.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *