Blogurile (de turism) care mă inspiră

Sunt de felul meu mai agitată, mai activă și cea mai mare temere de a mea este inactivitatea asociată cu plictiseala. De fapt,  asta îmi și doresc în anul care vine, cât mai multe idei și cât mai multă activitate.

Doza de energie mi-o iau în primul rând “din mine”, mă automotivez, îmi setez planuri, dar totodată urmăresc  jurnalele/blogurile câtorva oameni care îmi plac în primul rând ce fac, cum gândesc și desigur cum scriu.

1. Imperatortravel.ro  este genul de blog (l-am descoperit acu vreo 4 ani), genul de blog-ghid de călătorie. Pe blogul lui Cezar găsesc nu doar informații sumare despre o anumită destinație dar și multe lucruri practice.

2. RazvanPascu.ro, la fel îl urmăresc de mult timp, faptul că dintr-un blog a dezvoltat un business Travel Communication Romania e mai mult decât motivant.

3. Turistu.ro, pe Alex l-am cunoscut în Piatra Neamț, datorită participării la un proiect inițiat de el #priNeamt, dintr-o parte, mi-a părut un tip foarte sigur pe el și pe tot ce face.

4. Nataalbot.md, aici puțin este de adăugat. Nata este o sursă interminabilă de idei ( deși ne-am văzut doar o singură dată). Îi admir curajul în tot ce face.

5. Alobebe.md, nu sunt întodeauna de acord cu toate cele scrise de ea, dar Diana e  omul care spune lucrurilor pe nume, cel puțin în scris și asta la fel e o sursă de motivare.

6. Bucurenci.ro, aș vrea și în Moldova un proiect asemănător cu www.maimultverde.ro.

7. Minicalatorii.ro, o urmăresc de un an pe Adriana Cocic și familia ei, e familia care inspiră!

8. TravelGirls.ro, pentru că scriu bine di tăt.

9. Elenaciric.ro, fiindcă uneori deschid netul și mă întreb “ia să văd ce mai face fata asta”.

Așa a fost în anul 2014, sper să am parte de noi descoperiri în 2015, până una alta nu uitați să urmăriți și www.travelblog.md

travelblog.md