Concurs: Poți participa și tu la Experience Bucharest!

Experience Bucharest, cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucureștiului, a lansat un concurs prin care utilizatorii de Facebook și Instagram au șansa de a câștiga 2 invitații VIP la eveniment, 2 zile de cazare în București, vouchere pentru închirierea unei mașini și multe alte surprize din partea sponsorilor.

Concursul se desfășoară în perioada 1 aprilie – 1 mai 2017 pe pagina de Facebook și de Instagram a Experience Bucharest.

Ce trebuie să faci?

Postează pe pagina personală de Facebook sau Instagram un video de maxim 1 minut sau o poza cu text în care descrii succint de ce iubești orașul București. Postarea trebuie să fie publică, iar în descriere trebuie menționat hashtagurile #mybuchareststory și #experiencebucharest. Conținutul publicat trebuie să fie original și realizat de persoana care participă la concurs, în caz contrar, participarea nu este validă. Pentru a câștiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie să adune cât mai multe like-uri.

Premiile vor fi pentru 3 categorii de conținut: locuri, oameni, experiențe.
Locul I – Invitație dublă VIP acces evenimente Experience Bucharest (oportunitatea de a face networking cu peste 200 de influenceri din turism, intrare liberă la conferință, participarea la petrecerile și tururile organizate).

Locul II – Două zile de cazare asigurate de Hostel Pura Vida București.

Locul III – Vouchere Autonom pentru închiriere mașină un weekend.

Din juriu va face parte și cunoscuta fotografă Marta Popescu.

Experience Bucharest este cel mai mare proiect independent de promovare a Capitalei

Experience Bucharest va avea loc în București în perioada 12-16 mai, 2017. Printre participanți se numără 100 de reprezentanți internaționali, 20 de invitați speciali, 30 de participanți români. Toți sunt creatori de conținut de travel, bloggeri, Instagrameri, specialiști în comunicare pe Twitter, vloggeri naționali și internaționali, jurnaliști de travel, persoane publice pasionate de călătorii, a căror activitate este urmărită de un număr de peste 9 milioane de oameni din lumea întreagă. Cei peste 200 de participanți la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare și multe alte experiențe unice.

Proiectul va fi deschis de o conferință despre cele mai bune practici de marketing în turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitați din toate mediile conexe turismului și marketingului.

La această inițiativă independentă se poate alătura orice autoritate publică, companie sau persoană care își dorește implicarea în promovarea Bucureștiului. Există și o pagină de crowfunding pe platforma @YouCaring, unde se pot implica toți cei care doresc să susțină prin donații organizarea acestui eveniment.

Până în prezent și-au arătat susținerea sponsori precum: UBER, Elevate, Paravion, BTB (Bucharest Tourism Board), Pernod Ricard, AUTONOM, Garanti Bank, IWCB, Gramma Wines, Radisson Blue.

Susținători: România Pitorească, Discover Bucharest, IG_Romania, Little Bucharest Hostel, Pura Vida Sky Bar&Hostel, AcademiCall, Promovez Romania, FB/FotografiileTale, World Travel Bug, Explore Romania, Romanian Friend, Zmeul Călător, Monica Suma-contribuitor Lonely Planet, Mihaela Rădacină, Always Summer, Radio Deea, team365, What’sNext?, orasulvechi.ro, Claudiu Maxim, Calatorul Digital, Turism 2.0. Romanian Journeys, Calatoreste cu Ira, Turism Market.com, Explore Romania, Radu Niță, @adrian.dan.ro.

Organizatori tururi și experiențe: Interesting Times, Urban Adventures, Bucharest Jewish Tours, Martin Adventures, Bucharest Walkabout Free Tour, Asociatia Cultour, Open Doors Travel, Slow-travel, My Secret Romania, Vanatoarea de comori arhitecturale, Questo, Roaring Romania private Tours, Romania Private Tours – BookToursRomania, Delish Experiences, 321sport.

Date de contact: tudor@puravidahostels.ro, www.travelmassive.com