Chișinău-Hâncești-Cimișlia-Comrat-Taraclia-Cahul-Cantemir-Leova-Hâncești-Drăsliceni-Chișinău, înscrie-te pentru HOSPICE BIKE TOUR 2021

Pe data de 15 mai, a fost dat STARTUL EVENIMENTELOR DE PREGĂTIRE pentru cea de a șasea ediție HOSPICE BIKE TOUR 2021, un eveniment anual sportiv, care întrunește cicliștii pentru o cauză nobilă. În perioada 15 mai – 12 august 2021, orice ciclist amator care întrunește condițiile de participare, este invitat să completeze formularul de aplicare pentru a se înregistra în cursa caritabilă din 2 – 5 septembrie 2021.

Startul pregătirilor de cursa caritabilă a fost lansat oficial de la Ambasada Romaniei din Republica Moldova alături de Ambasadorul Romaniei, Excelența Sa, Daniel Ioniță, susținător al acțiunilor caritabile Hospices of Hope Moldova:„În primul rând, trebuie să sensibilizăm societatea, nu trebuie să trăim doar cu demnitate, trebuie să avem şi posibilitatea să murim cu demnitatea şi astfel de gesturi pe care Hospice, voluntarii le fac pentru cei aflaţi în nevoie sunt unele extrem de importante.”

Rubrică susținută de www.comenzi.md

La cea de a VI-a ediție #HospiceBikeTour vom petrece 4 zile de neuitat pe meleagurile Republicii Moldova. Bicicliștii participanți vor parcurge următorul traseu: Chișinău – Hâncești – Cimișlia – Comrat – Taraclia – Cahul – Cantemir – Leova – Hâncești – Drăsliceni – Chișinău, cu o distanță de 440 km parcursă. Fiind o cursă caritabilă, fiecare participant își propune drept scop să acumuleze 500 euro pentru dezvoltarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă oferite în rețeaua Hospices of Hope Moldova.