Ce alegem în Antalya? Un hotel de 4* sau 5* ?

Dacă alegeți litoralul turcesc și sunteți cam limitați la buget, vă dau un sfat, nu alegeți un hotel de 4*. Faceți un efort financiar și mergeți în vacanță la un hotel de 5*. Hotelurile de 4* din Antalya, anume din Antalya (nu vorbesc de toată Turcia) sunt net inferioare celor de 5*.

Logo Turkey

Și când vorbesc inferioare, mă refer la tot, e foarte posibil să nu fie curat, camerele sunt mici, iar în cameră TV-ul, paturile e posibil să fie vechi, podeaua neacoperită. Restaurantele nu prea oferă multe, masa nu-i variată. Dacă mergeți cu copii s-ar putea să fie deranjant. Teritoriul e posibil să fie mic și atenție multe servicii ar putea fi cu plată.

De ce zic că “ar putea fi una, ar putea fi alta”, fiindcă se economisește la greu pe absolut totul. Aici nu veți mai găsi cocktail și tărie după ora 10 seara, foarte puține fructe, meniu pentru copii nu prea găsești, distracția pentru copii este anemică, puține tobogane, fără Wi-Fi în camere.

Eu nu aș merge într-un hotel de 4*.

Dar, există un “dar”, dacă totuși ați ales destinația de vacanță Turcia, vă recomand 2 hoteluri care le-am vizitat în infotripul recent organizat de Voiaj International în regiunea Antalya. Este vorba de Saphir4* Alanya și de Sirius4* Kemer.

Vedeți mai jos o galerie fotografică.

saphir (1)

saphir (2)

saphir (3)

saphir (4)

saphir (5)

saphir (6)

saphir (7)

saphir (8)

saphir (9)

saphir (10)

saphir (11)

saphir (12)

saphir (13)

saphir (14)

saphir (15)

saphir (16)Mai jos sunt poze din Sirius. Un hotel mic din Kemer/Tekirova, cu plajă bună de nisip, un hotel recent renovat. Dacă totuși ar fi să merg personal la 4* în Turcia, aș merge aici, cu condiția să primesc un preț bun.

sirius (1)

sirius (2)

sirius (3)

sirius (4)

sirius (5)

sirius (6)

sirius (7)

sirius (8)

sirius (9)

sirius (10)

sirius (11)