Câştigă o călătorie la Riga. Concurs organizat de Biroul de călătorii și excursii din Riga şi Air Baltic

Condiţiile concursului sunt simple.

Înregistrează-ţi adresa de e-mail accesând linkul. 54347-myimage

Răspunzi la întrebarea: Cine e artistul care organizează un concert jubiliar în luna iunie? Răspunsul îl găsiţi în acest articol. Dar vă dau şi eu răspunsul: Uģis Prauliņš Jubilee Concert.

Ce câştigaţi?

  • 3 nopţi de cazare la Radisson Blu Hotel Ridzene.
  • Bilet dus-întors de la unul din aeroporturile (Amsterdam, Barcelona, Berlin, Billund, Brussels, Bucharest, Budapest, Copenhagen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Kiev, London Gatwick, Milan, Minsk, Moscow, Munich, Oslo, Palanga, Odessa, Paris, Poprad, Prague, Rhodes, Rome, St Petersburg, Stockholm, Tallinn, Tbilisi, Tel Aviv, Turku, Vienna, Vilnius, Warsaw, Zurich) către Riga cu Air Baltic.
  • 50 EUR pentru o masă la restaurant.
  • RigaCards

Tot acest pachet e valabil pentru 2 persoane (câştigătorul + partenerul).

Riga (letonă Rīga) este capitala Letoniei, situată pe malul Mării Baltice, la gura râului Daugava. Riga este cel mai mare oraș din Țările Baltice, fiind un important centru cultural, educațional, financiar și politic din zona, perfect pentru o escapadă de weekend.

Centrul istoric al orașului Riga a fost inclus în anul 1997 de către UNESCO pe lista locurilor din patrimoniul cultural mondial, iar orașul este remarcat în mod special pentru arhitectura lui în stil Art Nouveau (Jugendstil). Mai multe detalii aici. panorama_day_kendenkovs-copy