Una dintre cele mai frumoase case de vacanţă din România- Casa Bunicii

Poate sună pompos titlul dar am o convingere că este adevărat. Casa de vacanţă despre care vreau să scriu e Casa Bunicii, se află în apropiere de Bran şi e atât de solicitată că am găsit liber pe booking doar pentru luna septembrie. Preţurile sunt cât un sejur în Europa dar sunt sigură că merită toţi banii pentru acea atmosfera limpede şi simplă din sec.XIX-lea.

Pensiunea Căsuţa Bunicii este construită în stil tradiţional românesc. Are o aşezare liniştită în Simon, la 8 km de Castelul Bran şi la 12 km de pârtia de schi Zănoaga.

O casă tradiţionala din 1910, cu mobilier tipic acelor vremuri, renovată să corespundă nevoilor actuale, amplasată pe un deal in mijlocul unei grădini de 7000 mp, vă invită ăa-i treceţi pragul şi să vă bucuraţi de linişte, aer curat, intimitate şi relaxare într-un decor de vis, oferit de ogrăzile şi pădurile din jur, înconjurate la rândul lor de Munţii Bucegi, Piatra Craiului şi Ţara Bârsei.

Căsuţa are 2 dormitoare (fiecare cu baie), o bucătărie utilată complet şi o cameră de zi cu şemineu. Oaspeţii pot rezerva numai toată căsuţa. Tariful este valabil pentru întreaga unitate.

Facilitățile casei: patio, vedere la munte, canale prin cablu, TV cu ecran plat, zonă de relaxare, încălzire, şemineu, pardoseală de lemn/parchet, produse de curățenie, duş, toaletă, baie, papuci de casă, toaletă suplimentară, saună, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, chicinetă, frigider, bucătărie, zonă de luat masa, ustensile de bucătărie, cuptor, plită de gătit, grătar, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber. WiFi gratuit este disponibil în toate camerele.

Casa Bunicii Bran (4)

Casa Bunicii Bran (5)

Casa Bunicii Bran (1)

Casa Bunicii Bran (2)

Casa Bunicii Bran (3)

Casa Bunicii Bran

Detalii şi rezervări aici sau aici
Poze de aici şi aici