Turismul de wellness-Programele de sănătate Danubius într-o lume dedicată wellness-ului

Cu toţii ne străduim să fim sănătoşi, să arătăm şi să ne simţim cât mai bine posibil. Acest demers a inspirat iniţiativa “Global Wellness Day” – “Ziua Internaţională a Wellness-ului”, care a fost sărbatorită pentru prima data în 2012. Străbătând  ţări şi invingând bariere culturale, aceasta zi este dedicată stării noastre de bine. Iniţiativa a început în Turcia, iar în acest an au aderat la sărbătoare 83 de tari, comunicând lumii un tot mai mare interes, cu titlu de angajament,  faţă de starea de bine la nivel mondial.

Sloganul sărbătorii din acest an este “O zi care vă poate schimba viaţa” – aşa va fi celebrata pe 11 iunie 2016 starea noastra de bine, atât fizică cât şi mentala. Scopul acestui demers şi misiunea acestei zile mondiale dedicată wellness-ului este de a spori conştientizarea vizavi de beneficiile pe care oamenii le pot dobândi alegând să trăiască mai sănătos, adresându-şi întrebarea: “Cum pot trăi o viaţă mai sănătoasă şi mai bună?”SAVE-THE-DATE

Danubius Hotels, care este lider în rândul lanţurilor hoteliere specializate pe servicii SPA în Europa Centrală, având mai mult de 4 decenii de experienţă în furnizarea de servicii de sănătate şi wellness, este onorat să participe la Ziua Mondială a Wellness-ului şi foloseste această oportunitate pentru a propune, în toate hotelurile sale spa, programe armonizate de wellness, care vor fi oferite oaspeţilor în data de 11 iunie 2016.

În hotelurile de wellness ale lantului Danubius care sunt dedicate unui stil de viaţa sănătos, pacientii şi oaspeţii conştienti de importanta unei vieţi sanatoase  sunt asteptati cu mai mult de 40 de tipuri de tratamente de sănătate şi de terapii complexe. Procedurile de tratament se desfăşoară sub supraveghere medicală, fiind completate în unele cazuri de şedinţe de fizioterapie şi de recomandări de dietă alimentară. Danubius AquaTraining

DanubiusGlobalWellnesDay1

Turiştii care vor vizita oricare dintre hotelurile Danubius din Ungaria, Republica Ceha (Marienbad), Slovacia (Piestany) sau România (Sovata), sunt invitaţi să încerce una dintre ofertele cu tarif redus în cinstea acestei zile sau să ia parte la unul dintre multele programe dedicate sănătăţii. Astfel, vor face deja un prim pas pentru a-si îmbunătăţi sănătatea şi starea de bine.

Pe lista serviciilor dedicate acestei zile şi oferite în mod gratuit sau cu reducere în hotelurile Danubius se număra: şedinte de yoga, pilates, terapii de mindfulness, aqua fitness, cardio fitness, body building, nordic walking, dar şi terapii destinate relaxarii sau menţinerii vivacităţii corpului.

Group of gym people stretching at a gym
DanubiusGlobalWellnessDay3

În mod particular, Danubius Health Spa Resort Sovata oferă oaspeţilor cu ocazia Global Wellness Day o serie de proceduri de gimnastică (gimnastica de dimineaţă, aquagym, gimnastica cu minge, gimnastica cu bandă elastică),  o sesiune medicală de informaţii actuale despre mişcarea sănătoasă şi nutriţie, aqua-fitness. La acestea se adaugă un discount de 10% pentru fiecare tratament wellness şi câteva proceduri Babor care beneficiaza de un discount de 5%.

Fie ca aceasta să fie ziua care să ne schimbe viaţa într-una mai sănătoasă!

Programul detaliat al evenimentelor Global Wellness Day desfăşurate în cadrul tuturor hotelurilor Danubius Health Spa Resort il puteţi parcurge AICI.DanubiusGlobalWellnessDay4

DanubiusRowing