În regim online din Antalya-infotrip powered by Voiaj International

Cei care mă urmăriți pe Facebook probabil ați văzut că că mă aflu în Turcia într-un infotrip organizat de către Voiaj International. Pentru mine această țară nu mi-e străină (ba chiar deloc), am vizitat multe locuri frumoase, Pamukkale, Alanya, Istanbul, Efes, Bodrum, Kusadasi, am mers la rafting… au fost vacanțe active dar și din astea cu “somn la amiază” și “roman după roman citit pe plajă”. Turcia este o țară vastă cu o groază de situri arheologice, cu o culinărie bogată, în genere, cu un turism bine-gândit și pus la punct. Așa că orice ați alege un City Break Istanbul sau plajele din Alanya, credeți-mă că serviciile turistice vor fi pe măsură.

Logo Turkey

De asta și am acceptat cu nerăbdare propunerea de la Voiaj International să merg în infotrip, să văd cu ochii mei cât mai multe hoteluri, tocmai pentru a îmbogăți blogul meu cu informație utilă pentru călătorii care aleg litoralul turcesc.

Vedeți în lista de mai jos hotelurile la care voi merge, iar în fiecare seară mă voi strădui, aproape life 🙂 să adaug câte o postare evident cu poze actuale, neretușate. De altfel voi încerca să fiu obiectivă, misiune aproape imposibilă, fiindcă, vrem sau nu vrem, gusturile în materie de vacanță diferă semnificativ.

turkey (34)

 

logo-voiaj-_20-ani_ro

Așa că azi la 3 dimineața eram la aeroport, la 6:30 zborul, iar pe la 11:00 eram la hotel deja. Mâine se începe partea grea a infotripului,7 hoteluri. Azi ne-au lăsat de capul nostru, așa că vedeți câteva poze de la Delphin Botanik Platinum și impresii succint.

– Delphin Botanik Platinum face parte din rețeaua Delphin care acum numără 7 hoteluri.

– Un hotel aerisit, teritoriu mare, înverzit, plin de arbori de diverse specii. E chiar frumos.

– Cam vreo șase piscine și vreo 14 baruri (cu ore diferite de funcționare). Mai mult de jumate din ele sunt deschise toată ziua.

– Un castelaș amenajat pentru copii, un spațiu mare de joacă.

– Plaja e de pietriș, destul de vastă, presupun că de este  high season, loc se găsește pentru fiecare. La plajă am observat și un teren de joacă pentru copii cu nisip.

– Curățenie impecabilă peste tot.

-Masa…referitor la masă, așa cum e specific litoralului turcesc, cu mult și cu de toate.

Vă mai scriu detalii când ajung acasă 🙂

turkey (147)

turkey (152)

turkey (22)

turkey (75)

turkey (24)

turkey (27)

turkey (28)

turkey (55)

turkey (56)

turkey (57)

turkey (58)

turkey (108)

turkey (111)

turkey (112)

turkey (113)

turkey (134)

turkey (1)

turkey (3)