Destinații turistice, perfecte pentru sărbătorile de iarnă. Recomandări de la travel bloggeri

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Moldova.org a discutat cu mai mulți travel bloggeri din Moldova și i-a întrebat despre destinațiile turistice, bune de vizitat în această iarnă.

 Travelblog.md recomandă:

România, această destinație este atât de ofertantă, că este greu să faci un rezumat de câteva rânduri. De data aceasta vă recomand o călătorie urbană prin Cluj. Târgul de Crăciun este unul dintre cele mai frumoase din Europa, meșteșugari din toate colțurile țării își expun creațiile, de la care clienții cu greu își pot lua ochii. Alegeți să mergeți cu mașina, deoarece drumul spre Cluj este plin de priveliști încântătoare.

Irinelu Iacoban, Travel for Life recomandă:

Sicilia – Dacă nu iubiți frigul și căutați o destinație călduță cu buget restrâns, atunci regiunea Siciliei este perfectă pentru aceasta. Arhitectură frumoasă, temperaturi de la +8 la +15, bucate cu multe fructe de mare, vulcani activi, orașul lui Arhimede- Siracusa și oameni super relaxați.

Varșovia – Iar pentru un city break, vă recomand Varșovia și Wroclaw. Două orașe poloneze care mi-au furat inima. Două orașe pline cu oameni interesanți, bucătărie gustoasă și o viață de noapte bogată în diversitate.

iarna

 Oxana Greadcenco, Jurnal de Observator recomandă:

Lisabona – Portugalia a investit foarte mult în ultimii ani în turism și acest lucru îl simte fiecare turist care ajunge acolo. Sunt multe trasee gândite pentru turiști, tururi culinare, carduri comune pentru toate atracțiile turistice. Și, pentru că pe timp de iarnă fluxul de turiști este mai mic și biletele de avion mai ieftin – este o ocazie excelentă.

Chamonix Mont Blanc – dacă nu avem noroc de zăpadă bună acasă anul acesta, Chamonix e locul sigur unde o poti găsi. Vârful impresionant Mont Blanc, orașul cochet cu architectură impresionantă, restaurantele care servesc Fondu la terasă, pârtiile de schi – toate fac din Chamonix o detinație perfectă de iarnă.

Citește articolul integral pe www.moldova.org