Cât costă un salt cu parașuta și alte câteva detalii

Unul din planurile mele-să sar cu parașuta de la 3000 m. Chiar îmi doresc mult să o încerc și pe asta. I-am contactat pe cei de la Federația de Parașutism să aflu prețurile, iar cu permisiunea lor le postez pe blog. Poate mai sunt iubitori de senzații extreme și vor fi utile.

U6

Deci, mai jos, redau răspunsul celor de la Federația de Parașutism.

Salturile cu parașuta sunt taxate în felul următor:

Saltul individual cu parașuta rotundă D-1 de la 600 m. – 55€

Saltul individual cu parașuta sportivă după programa Static Line de la 1 400 m. – 90€

Saltul în Tandem cu instructorul de la 3000 m.- 215€ (inclusiv înregistrare foto și video).

Însă un zbor cu avionul deasupra locurilor bine cunoscute precum Orheiul Vechi, Mănăstirile Curchi, Căpriana sau Saharna, deasemenea poate fi o experiență de neuitat, în special având în vedere că puteți lua o persoană dragă alături de Dvs. în aceasta, tarifele pentru acestea sunt în felul următor:

Zborul de agrement pentru un singur pasager pe aeronava Cessna 150 Reg. OE-AUA  – 125€/h

Zborul de agrement pentru 2-3 pasageri -200€/h (Cessna 172N Reg. D-EDAO) și respectiv 220€/h (Cessna 172 Rocket Reg. D-ECLX)

Zborul de agrement pentru maxim 3 pasageri pe aeronava Yak-18T 300€/h, sau 360€/h pentru un zbor aerobatic (cu îndeplinirea figurilor de pilotaj complex, programă care durează între 30 și 40 minute) cu un singur pasager – vă asigurăm că aceste zboruri, vă pot oferi experiențe la fel de neuitate precum și un salt cu parașuta!

La fel puteți încerca și zborul pe simulatorul Yak 18T – 60€/h (acesta are scopul de instruire inițială pentru a înțelege mai bine principiile de zbor).

Sursa foto și informații: www.aeroclub.md