“Ziua Îndrăgostiților” și “Dragobetele” sărbătorite regește

O fi sau nu o fi “Ziua Îndrăgostiților” sărbătoare, noi hotărâm, la fel cum tot noi hotărâm dacă e timpul să ne retragem pentru un weekend cu persoana dragă, mai departe de casă și de micile nevoi cotidiene.

Și la urma urmei, de ce nu?

Am fost recent la Sinaia, am scris pe blog impresii mai multe, ia cazarea atunci am avut-o la Hotel Regal 1880. 

“Cel mai vechi hotel din Sinaia te poartă două veacuri în urmă. Aleile parcului central pe care se plimbau cândva scriitori sau boieri cu nume sonore – ascund o clădire impunatoare ce datează din anul 1880 – Hotel Regal 1880 *** . Dichisit și opulent într-un fel în care poate fi doar un adevărat boutique hotel, amplasat într-o clădire monument istoric. Acesta îmbină arhitectura veche cu designul modern: fațada ne poartă înapoi în timpul lui Carol I, iar încărcătura istorică a locului creează o atmosferă perfectă pentru o vacanță de vis. Însă lumea modernă este la doar câțiva pași departare …”

regal1880

Această atmosferă plăcută am simțit-o și eu când am ajuns acolo, de asta îl recomand cu încrede la toți.

antreu

camera

Pentru rezervări accesați site-ul www.hotelregal1880.ro , dacă reușiți să ajungeți în acest weekend sau în perioada 23-26 Februarie, aflați că au promoții de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete, prețuri speciale, vin ales și prăjiturele fine.

1

2

 

Hotelul este locat lângă Parcul Central din Sinaia, foarte aproape de Castelul Peleș. Despre Peleș, cel mai frumos castel din spațiul românesc, vedeți aici articolul.

Sursa poze:  www.facebook.com/HotelRegal1880