Zile numărate până la Festivalul Nordului DORfest. Vezi aici tot ce trebuie să știi despre eveniment

Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat festival al Nordului. Pe 9 și 10 Septembrie începând cu ora 11:00 se deschide larg Poarta Dorului pentru toti doritorii si participantii. Declară un DOR și pregătește-te să cunoști spiritul regiunii în 2 zile de celebrare a comunităților din Nordul Moldovei. Festivalul se desfășoară în localitatea Gordinești, raion Edineț, Republica Moldova.

Începând de sâmbătă și până duminică sunteți aștepați la #DORfest să fiți parte din sărbătorirea Nordului prin muzică live, activități educative creative pentru adulți și copii, zone de relaxare și citit, Yoga și Henna painting, expoziții de pictură, târg cu haine, produse handmade, bunătăți bio și articole de artizanat și cu o zonă de gastronomică gata să servească toți oamenii faini din festival.

Printre artiștii prezenți pe scena DORfest se numără 7 Klase, Heart Drops, Daniel Bălan, Gândul Mâței. Maria Iliuț, Gabriel Nebunu, Comedy Zebra Show, Vasile Iovu și Ansamblul Folcloric Plăieșii. Programul îl puteți găsi pe www.dorfest.md, programul scenei va fi anunțat miercuri, 6 Septembrie.

De la mic la mare, toti sunt bineveniti si asteptati la DORfest! Copiii și tinerii care nu au împlinit încă 18 ani, au acces pe teritoriul festivalului doar însoțiți de adulți. Copiii de până în 10 ani au acces gratuit la festival. Ei sunt invitații de onoare a festivalului! DORfest îi așteaptă cu un parc de distracții, loc de joacă, ateliere creative, jocuri educative și multe alte activități pregătite special pentru micuți.

Accesul în zona de camping este gratuit. Corturile pot fi montate începând de vineri 18:00. Zona de camping este în afara perimetrului de festival. Accesul la festival și la punctului de vanzare de bilete este începând cu sâmbătă, ora 11:00.

La DORfest puteți ajunge cu mașinile personale, parcarea este gratuită. Dacă nu aveți mașină, trebuie să ajungeți la EDINEȚ, unde în centrul orașului lângă monumentul lui Stefan cel Mare vă așteaptă un microbuz spre DORfest. Biletul este 7 lei.

Regulamentul festivalului poate fi consultat aici: http://dorfest.md/regulament/

În spirit de sărbătoare și în porturi tradiționale, Nordul Moldovei se adună pe 9 și 10 Septembrie în Gordinești, Edineț pentru a celebra frumusețea plaiului și înfrățirea prin tradiție, spirit și DOR.

Bilete online, informaţii despre festival şi regulament: www.dorfest.md
Event: http://bit.ly/DORfest2017

Despre DORfest

DORfest este primul festival internațional din nordul Moldovei. Organizat sub egida brandului turistic de țară “Pomul Vieții”, DORfest este un eveniment istoric de înfrățire a 3 localități din Moldova, România și Ucraina.

Festival este organizat de Asociația Obștească Ecolanima în colaborare cu agenția The Hurricane, cu sprijinul Consiliului Raional Edineț, Primăria Edineț și Primăria Gordinești.
Parteneri strategici: USAID și Guvernul Suediei, Ministerului Culturii a Republicii Moldova, Poliției de Frontieră a Republicii Moldova și Agenția Turismului a Republicii Moldova.
Parteneri eveniment: Bemol, Moldova Gaz Edineț, Naturalis, Carlevana, Kvint, Librarius, DinInima, AviClima și Fourchette.
Parteneri media: Canal 2, TVR Moldova, Moldova 1, Noroc TV, Busuioc TV, 10 TV, Bălți TV, Drochia TV, IPN, Trenseter, Radio Noroc, ZUM FM, Kiss FM, Aquarelle FM 90,7, Radio Chisinau, Realitatea Live, Realitatea.md, Agora, Diez, Kankan.md, ea.md, Timpul, Moldova 9, deschide.md, Aquarelle.md, Odoras.md, StiriLocale.md.

Dacă ești un spirit liber, HAI LA DORfest – o să îți placă!
Bilete și detalii – www.dorfest.md

Rubrică susţinută de magazinul online www.comenzi.md