Wizz Air leagă România de Georgia printr-un zbor direct ce va fi operat din vară

Operatorul aerian low-cost Wizz Air lansează începând din luna iulie un zbor direct între România și Georgia.

Zborul, care va fi operat de trei ori pe săptămână (marți, joi, sâmbătă), va lega Bucureștiul de Kutaisi, unul dintre cele mai vechi orașe din Georgia și din lume.

Aceasta nu este prima încercare a unei companii aeriene de a lega Bucureștiul de Georgia, după ce în luna februarie, Level Tour, agenție boutique de turism fondată în 2007 de antreprenorii Cristina Micosovici și Andrei Anghel, a lansat un zbor direct între București și Tbilisi, capitala Georgiei. Cursa, operată cu un avion charter de transportatorul aerian low-cost Blue Air, a fost realizată sub forma unui proiect pilot în perioada 3-10 februarie. De altfel, și Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air, anunța anul trecut că începând din 2018 operatorul aerian românesc va lansa o cursă directă regulată între București și Tbilisi, potrivit news.ro și newmoney.ro.

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian de pe plan local, operează din România 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale. În 2018, compania și-a programat lansarea a 19 zboruri noi de pe aeroporturile din Sibiu, Iași, Cluj și București.

Sursa foto georgia4you.ge