Veniţi la Chişinău? Ştiu unde să vă cazaţi!

Blogul meu a devenit o sursă de informare printre ai noştri, plecaţi peste hotare, care vor la întoarcere acasă, să arate ţara străinilor. Am fost contactată foarte des de moldoveni stabiliţi peste hotare, care vor să vină cu prietenii, rudele lor din străinătate, să vină şi să le arate Moldova (poate un pic mai frumoasă). De asta am şi inclus o categorie aparte cu Atracţii turistice din Moldova şi Un mini ghid turistic al oraşului Chişinău.

La fel, în ultimul timp, am participat în diverse proiecte în România şi de fiecare dată sunt surprinsă, când aud că mulţi români puţin cunosc Moldova, dar totuşi au în plan să o viziteze.

Aşa că a rămas un pas, să vă recomand cazarea! Ca să nu staţi pe la prieteni sau la neamuri, ştiţi voi cum e, totul e bine şi frumos primele zile, ca apoi se satură ei de voi şi voi de ei, puteţi rezerva un apartament, o casă ba chiar şi o cameră clasică de hotel prin www.moldovarent.com

Pe site-ul www.moldovarent.com  este uşor de navigat, vă bifaţi filtrele în funcţie de necesităţi. În momentul rezervării se achita cu cardul bancar taxa de rezervare, iar costul şederii achitaţi la sosire. Veţi vedea că sunt apartamente cu 1-2-3 camere/vile, locate în diverse zone ale Chişinăului. Iar la capitolul facilităţi, o să fiţi surprinşi, o parte din apart-hoteluri au mic dejun inclus. De altfel la facilităţi veţi găsi mai multe: vile cu piscine şi jacuzzi care pot găzdui şi 12 persoane, apartamente accesibile pentru persoanele cu dezabilităţi sau apartamente ale căror proprietari n-au nimic împotrivă dacă vă aduceţi pisica din Italia :). De altfel, poate fi contactat pentru mai multe detalii, direct proprietarul.

Cam aşa arată interfaţa!

moldova rent

pictures

Iar mai jos vedeţi câteva poze preluate la întâmplare! Să aveţi un sejur frumos la Chişinău!

moldovarent (2)

moldovarent

moldovarent3

Rubrică susţinută de magazinul online www.comenzi.md