Vânzări efective într-un hotel. 3 zile de traininguri gratuite pentru îmbunătățirea nivelului calității serviciilor hoteliere

Proiectul de Competitivitate din Moldova în parteneriat cu Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM) organizează o serie de traininguri în cadrul programului Hospitality+ Moldova care a fost demarat cu scopul de a dezvolta sectorul de ospitalitate, inclusiv unitățile de cazare, hotelele, și prestatorii de servicii turistice, precum și produsele turistice.

Programul Hospitality+ Moldova cuprinde și implementează programe de evaluare, educare, asistență tehnică și transfer de cunoștințe. Totodată, acest program tinde să dezvolte și să creeze noi produse turistice rurale și vitivinicole.

În luna Noiembrie, componenta de Mystery Guest a programului a fost demarată. La această etapă au participat 6 hotele din Chișinău care și-au propus să îmbunătățească nivelul calității serviciilor hoteliere, prin intermediul unei evaluări obiective de către un expert internațional sub acoperire.

Drept rezultat a vizitelor Mystery Guest au fost identificate trei subiecte majore ale industriei hoteliere din Republica Moldova, care vor fi abordate printr-o serie de traininguri de o zi ce vor avea loc în perioada 14-16 Decembrie.

Subiectele abordate vor fi focusate pe :

1. 14.12. 2017 – Vânzări de succes în hotel/ Эффективные продажи в отеле /Effective sales in a hotel (pentru managerii departamentului de vinzări, event manageri, specialisti in vinzari, etc.)
2. 15.12.2017 – Servicii și standarde de deservire în hotel / Организация профессионального обслуживания в гостинице / Creating top service in a hotel (Manageri Front Desk, Manageri Restaurante, specialiști rezervare, etc. )
3. 16.12.2017 – Dezvoltarea unei strategii de vânzare online și a unei strategii de marketing digital pentru un hotel/ Successful Hotel Digital Marketing Strategy (pentru manageri și specialiștii din departamentul de marketing, vânzări și rezervări, etc.)

Participarea la traininguri este gratuită.
Locatia: Centrul de Informare pentru Turiști, bd. Stefan cel Mare, 83.

Mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook