Vacanța în Kemer, Beldibi. Mi-a plăcut absolut totul dar totuși nu mai merg în timpul apropiat

Tocmai ne-am întors din vacanță. Destinație aleasă în funcție de buget, orar de zbor și facilități copii. Ne-am concentrat toată atenția pe confortul copiilor și desigur să ne încadrăm în buget. Așa am ales din nou Turcia. Și anume Kemer, Beldibi, Crystal Flora Beach Resort 5*. 

În spate-muntele, în față-marea. O vacanță liniștită, fără absolut nicio grijă. Am avut un zbor ușor, fără nicio peripeție cu niciunul dintre copii. Ovidiu s-a adaptat ușor, de altfel vreo 3-4 zile chiar a adormit la mine în brațe în timp ce ne scăldam în mare. Ancuța a fost încântată din prima zi, de tot, de meniu, de dulcegării, de mare, de tobogane, de terenul de joacă, de concertele organizate pentru copii dar și spectacolele pentru adulți. Probabil ea și Ovidiu au fost cei mai încântați de absolut tot, iar noi ne bucuram de bucuria lor.

Pentru Andrieș, care mai repede se plictisește de tot și de toate, am ales să facem parasailing, rafting pe Köprülü și o vizită la Antalya Aquarium. 

Chiar dacă am fost cu trei copii, a fost o vacanță liniștitoare, am dormit, am stat la plajă, am citit, ne-am primblat și distrat. Și totuși în această atmosferă idilică, nu m-am simțit liberă. Incomparabil cu senzația, care o ai când călătorești cu mașina, când poți merge la orice obiectiv turistic cunoscut sau necunoscut. În călătoria cu mașina poți opri în drum și comunica cu oamenii locului, doar așa vezi cu adevărat țara.

Da, este minunată vacanța all inclusive, mai ales pentru copii, dar nu-i potrivită pentru mine și mă bucură că soțul se afiliază stilului meu. 

Turcia abundă de obiective turistice și de-am fi fost cu mașina, am fi cutreierat toată zona. Probabil experiențele și senzațiile ar fi fost mult mai intense. A fost într-adevăr o vacanță frumoasă, dar noi în timpul apropiat nu vom mai alege așa sistem. Avem alte standarde de călătorii. Și da, vom alege poate tot Turcia, visez să ajung în Cappadocia, să le arăt copiilor Instanbulul, îmi place cultura lor, obiceiurile, dar mai puțin all inclusive-ul :).

Mai jos câteva fotografii cu hotelul, de altfel în afară de camere, care mi-au părut mici, în rest totul a fost foarte bine, recomand.