Turismul de modă. Evenimentele “Din Inimă” ar putea dezvolta o nouă nișă de turism. Vezi detalii de la Fashion Soiree

Evenimentele “Din Inimă” ar putea dezvolta o nouă nișă de turism-Turismul de modă.

De ce nu? E posibil de dezvoltat această nișă pentru turismul intern, la fel ar putea fi incluse magazinele cu branduri autohtone pe traseele turistice cu turiști străini. Sau de ce nu în oferte corporate?

În fine, eu particip la un asemenea eveniment pentru prima oară. Deși produse autohtone am foarte multe. În ultimul timp mi-am propus să-mi iau rochii Georgette și fuste de la Ludmila Storojuc. Îmi plac.

Anca-Tudorița va avea și ea o experință noua, va fi model pentru Vivi Art Boutique. Anca TudoritaÎntr-un cuvânt mâine seara (07 iunie) vom avea o seară plină. Vă invit să ne alăturați. Evenimentul va începe la  18:30 în fața hotelului Jolly Alon. Biletele pot fi cumpărate aici. 

Fashion Soiree DIN INIMĂ dă tonul în tendințele verii
Seria evenimentelor devenite tradiționale DIN INIMĂ Fashion Weekend, care se desfășoară în fiecare toamnă și primăvară, va fi completată în acest an cu o nouă prezentare dedicată ținutelor de vară – Fashion Soiree. În data de 7 iunie colecțiile brandurilor autohtone sub umbrela „Branduri DIN INIMĂ”, care dau tonul verii, vor fi prezentate la Chișinău, pentru prima dată în aer liber. Evenimentul este organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.
Doina Nistor, directorul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova: „Evenimentele de modă marca DIN INIMĂ sunt o parte importantă și cea mai spectaculoasă a susținerii pe care USAID o acordă industriei ușoare din Moldova. Fiecare prezentare este o pistă de promovare pentru designerii locali și un prilej unic de a-și demonstra lucrările publicului, tot mai atras de produsele autohtone. Organizarea Fashion Soiree a fost o decizie ad-hoc, deoarece am constatat că în colecțiile de sezon sunt foarte multe creații trendy, perfecte pentru vară, care merită să fie cunoscute acum de amatorii de fashion.”

Fashion Soiree se va desfășura într-un loc neobișnuit – pe aleea verde din fața hotelului Jolly Alon, amplasat ultracentral, în aer liber. Evenimentul dedicat unui public select va oferi spectatorilor prezentări cu ținute vaporoase de vară create de designeri autohtoni, iar atmosfera solară va fi completată de sangria, fructe de sezon și vinuri răcoritoare. Conform tradiției, pentru rolurile de modele sunt invitați 65 de politicieni, oameni de afaceri, personalități din cultură și industria muzicală, jurnaliști și vedete, care vor defila în ținute 100% autohtone.
Fratea Eliza , Director Executiv, Asociația Patronală din Industria Ușoară: „Fashion Soiree reprezintă un nou salt în promovarea și susținerea industriei de modă locală, fiind o platformă unică de prezentare a celor mai frumoase colecții ale designerilor autohtoni. La această ediție, vă promitem un Fashion Soiree plin de culoare, stofe fine, ținute vaporoase, persoane publice în rol de modele – toate acestea îmbinate frumos cu atomosfera unei seri calde de vară și al unui pahar de vin select.”
Evenimentul va reunit sub același brand, DIN INIMĂ, colecțiile de vară de la brandurile: Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu, Vivi Art Boutique.

Veniți să vă bucurați de evenimentul Fashion Soiree marca „DIN INIMĂ branduri de Moldova” și aflați direct de la creatorii de modă care sunt tendințele verii!
Biletele pot fi procurate accesând https://iticket.md/event/fashion-soiree-din-inima-branduri-de-moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *