Servicii

Scriu pe acest blog consecvent și cu pasiune. Iar cei care mă urmăresc constant probabil au simțit acest lucru, dovadă sunt mesajele care le primesc. Cel mai nou mesaj „vine” de la Cahul și spune cam așa:

„Buna seara, azi am avut turisti din Romania Iasi, au venit in zona sa ne viziteze dupa ce au citit articolul care l-ai scris despre noi, au ramas foarte incantati de ce au vazut aici la noi, tin sa-ti multumesc inca o data pentru tot ce faci; o seara buna si va astept sa reveniti din nou”

Este extrem de plăcut când primesc așa mesaje. Poate e puțin, dar eu știu sigur că micile bucurii au în spate seriozitatea cu care mă atârn față de tot ce scriu aici.

Am putea lucra la proiecte comune

Cine sunteți voi?

Agenții naționale de promovarea țării, agenții de turism, hotelieri, manageri de restaurante sau de pensiuni, transportatori, companii avia, asiguratori și toti cei implicati mai mult sau mai puțin în turismul extern sau intern. Voi toți care oferiți doar servicii și proiecte de calitate.

Cine sunt eu?

Sunt marketer cu o experiență de peste 10 ani. În cadrul companiei la care lucrez ICS Trigor AVD SRL am în portofoliu branduri de renume internațional Tchibo, Huggies, Kotex, Strauss, Ferrero. Am lansat acest blog în 2013 pentru mine în primul rând, dar totodată am acumulat empiric și observativ o serie de informații din social media, foarte utile jobului meu. Nu sunt expert, fiindcă nu cred în cuvinte mărețe. Dar sunt consecventă în ceea ce fac. Mai multe vedeți aici.

Cum putem colabora?

– Am putea lansa împreună campanii de activare pentru brandurile d-voastre.

– Scriu advertoriale, în condițiile în care mă asigur, că ceea ce scriu este adevărat și cred în produsul/serviciul recomandat cititorilor mei.

– Am putea dezvolta împreună blogul d-voastră corporativ. Tot ce înseamnă conținut ar putea fi lăsat în grija mea :)

– Am putea crea împreună concepte de promovare

– Brand Ambassadorship

Regula de aur al acestui blog, implicit a mea, este corectitudinea! Pentru a vedea proiectele la care am participat vedeţi aici

Contacte:

Viorica Ataman

Email: ataman.viorica@gmail.com

https://www.facebook.com/Travelblog.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *