S-a dat startul rezervărilor pentru Transilvania Train. Ce este și ce veți face la bord

Transilvania Train Adventure
22 August – 26 August 2018

5 zile, peste 20 de fortificații vizitate, 15 workshop-uri tradiționale, 600 km de călătorie, 200 participanți!

Tarifele pornesc de la 900 euro până la 2260 euro.

Transilvania Train este o experiență turistică ce are loc o singură data pe an, o aventură de legendă prin inima Tranilvaniei.
În călătoria de 5 zile veți explora tradițiile, valorile și cultura Transilvaniei, veți degusta preparate din gastronomia tradițională săsească și veți lua parte la spectacole și concerte memorabile, organizate în locații speciale, cum ar fi bisericile fortificate sau centrul orașelor medievale.

Transilvania Train 2018 oferă un pachet turistic complet și complex ce implică participanții în experiențe tradiționale și culturale, fiecare dintre cele 5 zile având propria sa temă: ziua 1 – meet & greet day; ziua 2 – povestea bisericilor fortificate din Transilvania; ziua 3 – povestea castelor și meșteșugurilor tradiționale; ziua 4 – bucătăria tradițională transilvăneană; ziua 5 – evenimente culturale în Sibiu.

În această aventură, trenul ocupă un loc central, făcând legătura între locațiile vizitate și, în același timp servind ca și un loc în care participanții și echipa organizatoare se pot cunoaște și pot lega noi prietenii, degustând vinuri locale selecte și delectându-se cu legendele și poveștile locurilor vizitate.

Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți programul, aici.

Pentru impresii din prima ediție accesează linkul aici