Rixos este Rixos

Chiar dacă au trecut deja câteva zile de la ultimul infotrip organizat de Voiaj International, oricum sunt cu gândul încă tot la el. Litoralul turcesc din Antalya este “unul pasiv”, de fapt așa a și fost gândit, dar să recunoaștem, că sunt multe momente din an, când pur și simplu nu vrei nimic, să nu faci absolut nimic. Spuneam că am vizitat mai multe hoteluri, dar câteva dintre ele mi-au plăcut în mod deosebit. Designul minimalist, obiecte de decor foarte delicate, grădinile amenajete, restaurantele, toate aceste detalii gândite minuțios se regăsesc în toată rețeaua de hotele Rixos. Bine, Rixos este prezent în Rusia, Ucraina, Georgia, Croația, Iraq, Egipt, Kazahstan, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Turcia. În Turcia sunt 11 hoteluri, eu am vizitat doar 4, cele care apar în oferta agențiilor de turism de pe piața locală. Așa că încerc cumva să le diferențiez și să scot în evidență punctele forte pentru fiecare din ele.

Absolut pentru toate patru hoteluri, (presupun că este valabil pentru toată rețeaua), deci absolut pentru toată rețeaua Rixos punctele forte sunt curățenia, deservirea, calitatea.

În rest vedeți câteva instantanee din hoteluri și nu uitați că cea mai bună recomandare o veți primi de la consultanții de turism, ei vizitează mai des litoralul turcesc și cu siguranță vor fi mai în măsură să vă consilieze.

voiaj.md

Rixos Premium Belek- un hotel liniștit, luxos, recomandat gurmanzilor. 10 Restaurante cu bucătării diverse cam satisface gusturile oricărui pofticios. Am observat că au centru SPA&Welness enorm cu fel de fel de proceduri: bali, thai, indian masaj, balneo terapii.

rixos premium belek (3)

rixos premium belek (6)

rixos premium belek (7)

rixos premium belek (8)

rixos premium belek (10)

rixos premium belek (11)

rixos premium belek (13)

rixos premium belek (14)

rixos premium belek (16)

 Rixos Beldibi- la fel un hotel mic, plaja foarte aproape de hotel, liniștit. Recomandat seniorilor, eu cel puțin așa l-am perceput. Dacă ar fi după mine, acolo aș merge.

beldibil

rixos beldibi (1)

rixos beldibi (2)

rixos beldibi (4)

rixos beldibi (6)

rixos beldibi (7)

rixos beldibi (9)

rixos beldibi (10)Rixos Tekirova-un hotel imens, destinat în special familiilor cu copii. Au un teren de joacă pentru copii enorm, cu tobogane, tiroliană. Restaurante pentru copii, dormitor bebeluși, centru media pentru adolescenți.

Este un hotel abolut FANTASTIC. 

RIXOS TEKIROVA (1)

RIXOS TEKIROVA (2)

RIXOS TEKIROVA (3)

RIXOS TEKIROVA (4)

RIXOS TEKIROVA (5)

RIXOS TEKIROVA (6)

RIXOS TEKIROVA (7)

RIXOS TEKIROVA (8)

RIXOS TEKIROVA (9)

RIXOS TEKIROVA (10)

RIXOS TEKIROVA (11)

RIXOS TEKIROVA (12)

RIXOS TEKIROVA (13)

RIXOS TEKIROVA (14)

RIXOS TEKIROVA (15)

RIXOS TEKIROVA (16)

RIXOS TEKIROVA (17)

RIXOS TEKIROVA (18)

RIXOS TEKIROVA (19)

RIXOS TEKIROVA (20)

RIXOS TEKIROVA (21)

RIXOS TEKIROVA (22)

RIXOS TEKIROVA (23)

RIXOS TEKIROVA (25)

RIXOS TEKIROVA (26)

RIXOS TEKIROVA (29)

RIXOS TEKIROVA (30)

RIXOS TEKIROVA (29)

RIXOS TEKIROVA (28)

Rixos Sungate-un hotel destinat mai mult tinerilor. Petreceri, concerte și multă voie bună. 

sungate (1)

sungate (2)

sungate (3)

sungate (4)

sungate (5)

sungate (6)

sungate (7)

sungate (8)

sungate (9)

sungate (10)

sungate (11)

sungate (12)