Rezultatele campaniei de fundraising pentru copiii de la Grinăuți

Dacă vă mai aduceți aminte, la sfârșitul lunii mai am colectat bani prin indiegogo.com pentru copiii de la internat. Atunci n-a fost posibil să ducem la bun sfârșit excursia, copiii deja plecase pe la rude și se schimbase și programul. Acum în vacanța de toamnă, 69 de părinți și copii au avut o mică sărbătoare. Mulțumesc foarte mult pentru contribuția voastră Dumitru Brinzan, Pavel Topal, Andrian Ataman, Lilia Dogotari, Nicolae Beglet, Nata Albot, Tatiana Castraşan (și toți cei care au dorit să rămână anonimi) Compania Trigor AVD SRL și Iosif Ienei, Unilever pentru bani de care sunt mereu nevoie și pentru produse de igienă și jucării.

Călătoria a fost destul de costisitoare și din cele spuse de CCF Moldova, au mai contribuit Andy’s Pizza, doamna Adriana Rotaru care a asigurat copiilor biletele la teatru. (Cu siguranță a mai fost și alte persoane de care nu știu). Și nu în ultimul rând merci mult dna. Veronica Dogari-Donciu de la CCF Moldova.

Vă mulțumesc încă o dată.

PS. Jos pălăria pentru cei care organizează festivaluri, campanii sociale și oricare alt eveniment, este o muncă enormă care nu fiecare poate să o facă.

ccf moldova (1)

ccf moldova (2)

ccf moldova (3)

 

Pozele preluate de pe pagina CCF/HHC Moldova