Promoția Air Moldova- 25 % reducere tarif

Cu ocazia marcării Zilei Europei, Compania Aeriană Air Moldova vă oferă oportunitatea cumpărării biletelor de avion cu o reducere de 25% din tarif.

Reducerea de 25% se aplică DOAR în zilele de 8 şi 9 mai la procurarea oricărui bilet către toate destinaţiile operatorului naţional Air Moldova şi este valabilă pentru călătorile din perioada 10 mai – 28 octombrie 2017.

Biletele pot fi achiziţionate la oficiile proprii de vânzări ale companiei Air Moldova de pe bd. C. Negruzzi 10, din incinta Aeroportului Internațional Chișinau, la agențiile de turism autorizate din Republica Moldova şi de peste hotare, precum şi pe site-ul www.airmoldova.md.

Pentru a beneficia de această reducere la procurarea biletelor online pe www.airmoldova.md, pasagerii sunt rugaţi să introducă în cîmpul e-Voucher codul: EUROPA

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei oferte poate varia în funcție de locurile disponibile ale fiecărei curse.

Pentru mai multe informații pasagerii sunt rugați să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numărul de telefon +373 22 830-830.