Prin București cu autobusele turistice supraetajate

La sfârșitul lunii mai Bucureștiul poate fi văzut de la înălțime, de pe platforma autobuselor turistice supraetajate. Traseul autobuzelor este:

Piața Presei, Arcul de Triumf, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piața Presei.slide1

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la preţul de 25 lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, preţul acestuia este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit).

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu.
Turiștii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afișat în autobuz.
Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de pe website-ul dedicat, http://bucharestcitytour.ratb.ro/

Program
10:00 – 22:00

– Ultimul autobuz care pleacă în cursă de la Piaţa Presei Libere spre Piaţa Unirii este la ora 21:00 iar, de la Piaţa Unirii spre Piaţa Presei Libere, la ora 21:25
– Hop on – Hop off 24H
– Intervalul de succedare între două autobuze: aproximativ 20 minute.
– Durata traseului: aproximativ 50 minutestatii2

Detalii și imagini http://bucharestcitytour.ratb.ro/