Plantăm fapte bune în Colonița, eveniment organizat de Million Trees Moldova

Sâmbătă, pe 3 Noiembrie de la ora 10:00 oamenii care iubesc natura și frumosul se întâlnesc la Colonița să planteze copaci. Organizatorii dau instrumentele necesare, puieți, instructajul necesar și voie bună, și toți împreună plantăm copăcei. 

Million Trees Moldova organizează aceste evenimente pentru a conecta oamenii între oameni în natură. De asemenea prin aceste acțiuni rezolvăm o problemă prin implicare voluntară, amenajând o zonă de protecție a corpurilor de apă prin crearea unui parc pentru comunitate. Și nu în ultimul rând, ca să-i dăm casei noastre, Terra, și nouă, oamenilor, aer și apă curată.

10:00 – Ne întâlnim, ne echipăm și ne distribuim pe parcele, iar coordonatorii vor explica cum se plantează corect un copac, ca șansele lui la viață să fie cât mai mari.

10:30-14:00 – Plantăm copăcei, ne distrăm, facem poze, #hihhaha – toate astea cu voie bună și ceai călduț cu biscuiți.

14:00-15:00 Masa de prânz, în câmp, frumos!

15:00 – cât mai putem – Plantăm restul copacilor rămași!

Recomandăm această experiență ca fiind foarte plăcută pentru familii, pentru a petrece timp calitativ și frumos împreună, pentru companii și alte grupuri de oameni care lucrează împreună – timpul petrecut pe câmp fiind un foarte bun teambuilding, de cupluri nu mai vorbim (un copac se plantează de minim 2 persoane , dar și pentru cei care vor momente de conexiune cu natura!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Iar pe cei care sunt siguri că o să vină, vă rugăm să lăsați un + pe pagina evenimentului ca să poată estima numărul de participanți! https://www.facebook.com/events/379472125926472/