(P) Pentru sărbătorile de iarnă-Roma, Istanbul şi Madrid sunt cele mai ieftine destinaţii

Turiștii se pot pregăti de vacanță pentru sărbătorile de iarnă. Roma, Istanbul şi Madrid sunt cele mai ieftine destinaţii, iar Dubai, Israel si Portugalia sunt cele mai spectaculoase.

Preţurile pentru un city break de sărbători pornesc de la 282 euro, cu 10% sub anul trecut, potrivit agenției voiaj.md.
“În acest moment, preţurile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar şi a ofertelor de early booking pe care le punem la dispoziţia clienţilor”, a declarat Managerul Departamentului Turism Ana Bolocan.

Preţul de 282 euro de persoană este disponibil pentru Roma şi include transport cu avionul, 4 nopţi de cazare în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie şi asigurare medicală. Următorul în top este Istanbulul, unde acelaşi tip de pachet poate fi cumpărat cu 346 euro de persoană. Cu puţin peste 350 euro sunt disponibile destinaţii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preţuri de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, în care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopţi şi asigurarea medicală.

Destinaţiile preferate de moldoveni pentru vacanțe scurte de Revelionul trecut au fost Roma, Viena şi Paris. În acest an, cei care decid să călătorească la Paris, de Revelion vor plăti aproximativ 460 euro de persoană pentru un sejur, iar pentru Viena 413 euro.
Pentru turiştii care preferă să aleagă o destinaţie exotică, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion şi 7 nopţi de cazare incepind cu 499 Euro pentru o persoană.
Printre destinaţiile mai putin obișnuite, oferim circuite în Israel, atât pentru Revelion cât și de Crăciun pe rit vechi. Oferim circuite interesante și bogate atât la locurile sfinte, cât și odihnă pe litoralul Mării Moarte. Prețul pentru o astfel de călătorie începe de la 599 euro. Ca și destinații mai îndepărtate se numără Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Bora Bora, SUA (Las Vegas) sau Africa de Sud.

“Preţul de persoană pentru un astfel de revelion incepe cu 2.500 de euro, incluzând asigurări, transport, transferuri, cazare şi masă. Preţurile revelioanelor exotice sunt constante și pot ajunge și la câteva mii de euro, în dependență de complexitatea pachetului turistic. Avem solicitări și putem organiza călătorii și foarte exclusiviste de peste 10.000 euro “, a declarat Ana Bolocan.

Voiaj International este una din cele mai mari agenţii de turism şi turoperator din Moldova şi deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism, de la bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri şi vacanţe, până la asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.voiaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *