O nouă destinație în vogă-Slovacia. Recomandare de hoteluri child-friendly

Spuneam că voi reveni cu recomandări de la experții în turism. Referitor la destinații potrivite pentru iarnă dar și recomandări de hoteluri pentru familii cu copii. De data aceasta, mi-a sărit în ajutor experții TatraBis. 

 Slovacia- țara care te va surprinde prin diversitatea sa. Descoperiri interesante care te așteaptă în aproape fiecare oraș și sat, situri istorice, castele unice, peșteri, izvoare termale. Toate acestea reprezintă perle turistice ale Slovaciei. Aici fiecare își poate găsi o activitate pe plac, începând cu pârtiile de schi, parcurile acvatice dar și centrele SPA. O vacanță reușită atât pentru maturi cât și pentru copii.

1.Aquapark Tatralandia

Descoperă raiul tropical de sub poalele munților Tatra.
Tatralandia Holliday Resort – cel mai mare Aquapark din Slovacia, situat la poalele munților Tatra de Sus și de Jos, în regiunea Liptov. Vă invităm să vă plimblați în lumea distracțiilor și aventurilor, să încercați cele 26 de tobogane de apă pentru copii și adulți și să vă relaxati în cele 14 piscine puse la dispoziție de către acest complex.

2.AquaCity Poprad

AquaCity, situat în orașul Poprad, este un centru turistic modern, ecologic, care, în practică, este autosuficient din punct de vedere energetic.
Vizitatorii centrului se pot bucura de o vacanță minunată, având la dispoziție 13 piscine. În componența AquaCity sunt două hoteluri confortabile Mountain View **** și Seasons ***, care oferă acces direct la toate zonele.
În plus, centrul oferă servicii și proceduri de wellness, proceduri de frumusețe și stil de viață sănătos, masaj tradițional și thailandez. În fiecare seară, AquaCity  impresionează printr-un spectacol unic cu laser, care este singurul spectacol din întreaga Europă Centrală.

3.AquaPark Beseneva
O zonă grandioasă, în frumoasa zonă a dealurilor Hochsky, cu vedere spre Tatra de Jos și de Vest, cu o ofertă de 3 piscine interioare și 8 piscine exterioare cu apă geotermală, 5 piscine în aer liber, băi pentru copii și jacuzzi sub cerul deschis și o nouă plajă stâncoasă.

SKI in SLOVACIA
În Slovacia, alpinismul atrage tot mai mulți iubitori. Aceasta este o combinație de turism de schi, schi de munte și alpinism. Pârtii de calitate și bine îngrijite, trasee de schi, parcuri de snowboard, școli de schi pentru adulți și copii, o pistă de schi pe timp de noapte, închiriere de echipamente de schi – toate acestea așteaptă vizitatorii complexelor slovace de schi. Aici puteți găsi condiții foarte bune pentru acest sport.

1. Nízke Tatry Iasna( Tatra de Jos)- cea mai mare stațiune de schi din Slovacia. Jasna oferă 46 km de pârtii, 30 de mijloace de transport, 15 baruri și restaurante. Este un loc bun pentru familii cu copii si pentru schiorii exigenti.
Turistii se pot caza la Grand IASNA 4*, Tri Studnicky 4* si Ski& Wellness Residence Druzba 4.

2. Vysoké Tatry (Tatra de Sus) este ideal pentru familiile cu copii și începători. Stațiunea de schi este concentrată în două locuri: Jakubkova lúka și Hrebienok.

Jakubkova lúka cu o coborâre ușoară este ideală pentru începători. În ofertă există și pasaje de schi avantajoase, valabile numai în această stațiune.
Hrebienok – cele mai populare excursii turistice de iarnă la cascade cu râuri reci și cabane alpine – cunoscute pentru evenimentul Tatry Ice master, care prezintă sculpturi de gheață. În această iarnă veți putea vedea din nou bazilica gheții – Catedrala din Tatra. Oferim cazare la Hotel Patria 4*, Hotel Trigan 4*, Grand Hotel Smokovec 4*, Hotel Slovan 3* si Grand Hotel Praha 4*.

Referitor la prețuri și perioade disponibile, recomand să apelați la Agenția TatraBis ( strada A. Bernardazzi, 59, oficiul 3, Chișinău, Telefon: 022 844 304)