Noile funcționalități de la www.voiaj.md. 6 noutăți care îmi plac

Site-ul VOIAJ.md are începând din iunie un update major pentru vânzarea biletelor de avion. Studiez de ceva vreme site-ul voiaj.md și sunt multe noutăți care îmi plac.

1. RESPONSIVE
Cea mai importantă caracteristică pe care o așteptam de mult este că site-ul este acum responsive. Adică se poate vedea corect pe orice dispozitiv mobil sau desktop. Varianta de mobil este extrem de intuitivă și ușor de utilizat, iar varianta de desktop oferă foarte multe informații extrem de utile pentru luarea deciziei de cumpărare.

2. COMBINĂRI DE CURSE
Acum ai opțiunea combinărilor de zboruri pentru toate companiile aeriene naționale și internaționale. Această opțiune te ajută să obții cel mai bun preț pentru biletul tău de avion.

3. CEL MAI BUN PREȚ AL BILETULUI DE AVION
Detaliile despre prețul biletului de avion sunt acum mult mai multe și te ajută în luarea deciziei cu privire la perioada de achiziție / plecare. Toate noutățile despre cele mai noi oferte, promoții, concursuri sau zboruri noi le afli în primul rând pe voiaj.md

4. LISTA COMPLETĂ A ZBORURILOR PENTRU O COMPANIE AERIANĂ SAU DESTINAȚIE
Aceleași informații complete cu privire la prețuri și destinații le poți găsi și pentru fiecare companie aeriană în parte.
Poți afla în ce orașe zboară o anumită companie aeriană și la ce prețuri.

5. CELE MAI IEFTINE CITY BREAK-URI SAU VACANȚE
Ofertele de City Break și Vacanțe sunt foarte interesante, iar acum cu mult mai diverse. Noul site te ajută de asemenea mult mai eficient să gasești cel mai bun preț către destinația pe care ai ales-o.

6. UȘOR DE FOLOSIT
Noul modul de rezervare/cumpărare online a biletelor de avion este afișat chiar pe prima pagină și este foarte intuitiv, ușor de folosit.