Mi-am făcut ordine în fotografii și sunt extrem de mulțumită

În anul 2000 am ajuns pentru prima dată în Europa de Vest, în Londra și eram atât de fascinată de tot ce vedeam, de-mi venea să țip în gura mare, poate, poate  m-or auzi până acasă :). Umblam cu un aparat foto Olympus bălăbănindu-se de gât, iar poze făceam rar, că deh! aveam un film de doar 24 de cadre și nu puteam să fotografiez aiurea clădirile, trebuia să fiu și eu pe “centrul fotografiei”.

Acum apăsăm pe butonaș de sute de ori (când suntem în vacanță), în ideea că dacă ajungem acasă ștergem fotografiile nereușite și facem ordine în tot. Pe naiba, în cel mai optimist caz, le salvăm pe toate în mape separate.

Eu mi-am făcut un pic de ordine acu vreo 5 ani în urmă, am scos la tipar 600 de fotografii cu călătoriile mele până prin 2009, de atunci așa și zăceau pozele mele pe HDD-uri și SSD-uri.

Cu vreo săptămână în urmă, arhiva mea fotografică a trecut printr-o nouă revoluție, datorită www.myphotobook.md. Mi-am înserat cele mai frumoase fotografii într-o carte de calitate superbă.

travelblog.md2

Proiectul “MyPhotoBook” este lider de piaţă în crearea şi tipărirea Fotocărților digitale.

“MyPhotoBook” transformă fotografiile digitale preferate în Fotocărți preţioase.
Datorită tehnicii şi tehnologiilor moderne pe care le folosesc, Fotocărțile au o calitate ce corespunde standardelor europene.
Scopul lor este de a pune la dispoziţia locuitorilor Republicii Moldova un produs, care este deja mai mult de 10 de ani, utilizat in țările dezvoltate.

În acest scop au tot ce este necesar:

1) Imprimare impecabilă.
2) Soft de editat poze gratuit si ușor de folosit.
3) O gamă largă de dimensiuni a Fotocărților.
4) Preţuri accesibile.
5) Opţiuni simple de plată şi livrare.
6) Calitate garantată.

Vedeți mai multe detalii pe www.myphotobook.md

travelblogmd

Noi am rămas foarte entuziasmați de rezultat și idee, ne-am făcut planuri să tipărim în fiecare an câte o cărțulie cu toate pozele familiei noastre.

travelblog.md