La raport! Ce-am făcut în luna Septembrie

În lună Septembrie zilele au fost pe jar. Tot trebuia ceva să fac, să organizez, să împachetez, să despachetez bagaje. Şi tot aşa…Dacă o fi să-mi doresc ceva în anul care vine, atunci îmi doresc să fie activ ca acest Septembrie. Luna am început-o cu o călătorie în Bulgaria. Am vizitat Varna, Sozopol, Burgas, iar printat bine în memorie mi-au rămas pietrele de la Beglik Tash. beglik tash (36)Apoi imediat cum a început şcoala am organizat împreună cu alţi părinţi o excursie pentru clasa unde învaţă şi băiatul meu, o excursie la Orheiul Vechi.

orheiul vechi Moldova (2)

orheiul vechi Moldova (1)Într-un weekend am făcut un tur prin nordul Moldovei, pe la Parcul Ţaul şi pe la Biserica de lemn din Macareuca.

macareuca (3)La sfârşit de septembrie am ajuns prin Sinaia, iar momentul cel mai spectaculos al excursiei a fost în vârf de munte, cota 2000, Vârful Furnica. Dar şi Vulcanii Noroioşi ne-a lăsat fără grai.

din varful Furnica

vulcanii nroiosi (14)Referitor la studii, vă spuneam că m-am înscris la Facultatea de Jurnalism, în scurt timp  încep orele. Între-timp am fost acceptată la Young Professionals Program organizat de către American Chamber of Commerce in Moldova.

young profesional programFiindcă în anul 2015 m-am ocupat de tot ce îmseamnă HR-evaluare şi training ai echipei în Compania Trigor AVD SRL, cu ocazia asta am ajuns tot în luna septembrie să fac un Curs de Securitate şi Sănătate în Muncă organizat de Compania HR Portal. De altfel echipa HR Portal e foarte bravo şi recomand orice curs propus de ei.

hr portal

IMG_2425

Şi mă repet 🙂 dacă o fi să-mi doresc ceva în anul care vine, atunci îmi doresc să fie activ ca acest Septembrie.