La raport! Ce-am făcut în luna August

De când am absolvit facultatea Finanțe-Asigurări-Bănci și Burse de Valori din București a trecut ceva timp, dar de fiecare dată când se apropie luna August, perioada admiterilor, eu îmi doresc al naibii de mult, să mă înscriu din nou la facultate. Pe parcursul anilor am tot avut încercări, pe o parte din ele le-am dus până la capăt, la altele am renunțat pe drum din varii motive.

Anul acesta am zis că vreau din nou să mă fac studentă, în drum spre USM eram hotărâtă să fac Facultatea de Istorie, dar anume faptul că am acest blog, m-am răzgândit și m-am înscris la Jurnalism. Eu sper să am suficient curaj, să merg până la finiș.

usm vioricaÎn toate ce fac, mă stărui să-i împac și pe ai mei de acasă, așa că călătoriile și micile excursii prin Moldova au fost orientate mai mult pentru copii. Am ajuns la Tipografia Centrală să vedem cu ochii noștri cum se tipăresc cărțile, recunosc că atât mie cât și băiatului meu ne-a plăcut enorm.

carti1

carti2

Tot în August am ajuns într-o scurtă călătorie la Soroca. Am văzut reparațiile ce s-au făcut și desigur am urcat scările până la Lumânarea Recunoștinței. De altfel urcatul a fost cea mai faină activitate din acea zi.

DSC_4054

soroca (12)

În luna Septembrie urmează să mergem într-o nouă călătorie, așa că urmează detalii pe blog despre ce este vorba.