Haideţi să organizăm o excursie pentru copiii de la Şcoala-Internat Grinăuţi

La sfârșit de an școlar marea majoritatea elevilor merg împreună cu profesorii sau/și părinții în diverse excursii sau măcar 2-3 ore în oraș la o înghețată. Băiatul meu care este în clasa a doua va merge împreună cu colegii într-o călătorie la Piatra Neamț. Cam așa își iau rămas bun colegii între ei, se despart unii de alții până tocmai în septembrie.

Asta m-a și motivat să le organizez o excursie pentru copiii de la Școala-Internat Grinăuți. Mulți din ei pleacă pe la rude în timpul verii și mă gândeam că ar fi frumos să aibă o zi altfel, o zi  memorabilă. Dar cum totul presupune niște costuri, pe care familia noastră nu le poate acoperi am mare nevoie de ajutorul vostru.

Pentru ce avem nevoie de bani?

– Pentru ghidul de turism

– Pentru fotograf şi printare fotografii

– Pentru animator, să se distreze copiii (cât vor fi în drum)

– Pentru mancarea la pachet şi apă (cât vor fi în drum)

– Masa de prânz

– Pentru combustibil

– Orice sumă de bani care va rămâne disponibilă o vom transmite la CCF Moldova (o organizaţie neguvernamentală care lucrează pentru a oferi copiilor posibilitatea de a creşte într-un mediu familial, sigur şi protejat).

Excursia se va organiza la Cetatea Sorocii. Scopul campaniei este unul educativ, să cunoască locurile istorice dar şi unul social. Să le organizăm o zi memorabilă copiilor de la şcoală, o zi altfel, cu multe fotografii, cu multe zâmbete! O zi plină de speranţă şi de motivaţie! Că vor reuşi!

Cum ați putea să mă ajutați?

Accesați  linkul de pe indiegogo pentru a dona 5-10 dolari (sau cât puteți).

eitqjdwimqjcrlrqoqux

Fie contactați CCF Moldova și-i anunțați că donați pentru excursia copiilor de la Grinăuți.

Un mare mulțumesc în avans pentru toți voi care îmi sunteți aproape și un mare mulțumesc pentru toți care au donat deja.