Federația de Promovare a Turismului din Moldova organizează un Târg de Turism în perioada 05–08 martie 2015

 Potrivit Federației de Promovare a Turismului din Moldova: TTRM e  “Cel mai mare eveniment din Republica Moldova dedicat industriei turismului”!

Targul de Turism al Republicii Moldova, este organizat de Federatia de Promovare a Turismului din Moldova, pentru prima oara. Reprezentata prin cele mai importante companii din Republica Moldova si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul primei editii a TTRM.

Prima editie a Targul de Turism al Republicii Moldova, va avea loc intre  05 martie – 08 martie 2015.

Targul de Turism al Republicii Moldova, ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Republica Moldova, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

logo3

Noutatea acestui targ va fi posibilitatea de a cumpara sau rezerva ofertele chiar in timpul targului cu reduceri de pana la 50%

Pe langa elementul B2C, Targul de Turism al Republicii Moldova are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

De asemenea, Targul de Turism al Republicii Moldova, contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Republica Moldova, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Astfel, in cadrul acestei editii, vor avea loc manifestari conexe organizate de Federatia de Promovare a Turismului din Moldova si partenerii acestui targ.

 

Sursa info: http://fptm.eu/