Egipt-cea mai vizibilă destinație de la Winter Travel Fair

Duminica aceasta a fost ultima zi de Winter Travel Fair.  Am fost și eu, în primul rând să mă documentez pentru următoarele vacanțe în familie.

Deși, expozanți erau mulți, parcă era o senzație de goliciune. Dar ținând cont, că e primul târg de turism pe timp de iarnă, părerea mea că a fost bine.

Să vă spun cine a fost și ce au avut de prezentat.

Admiral Tur cu oferte pentru vara 2018, Bulgaria și Grecia. Și câteva oferte pentru această iarnă în Austria și Bulgaria.

Best Western Bucovina. Am fost la acest hotel. Este situat în Gura Humorului, aproape de zona de schi Șoimul și Parc Aventura.

Malta Travel. Cu oferte destul de bune pentru Malta. Eu recomand această destinație, un amalgam de culturi din care s-a născut cultura și arhitectura malteză. Este fantasctic acolo. Citiți impresii aici.

Sovada Tur. Au cele mai bune oferte pentru stațiunile balneo. Îi cunosc cât sunt de pasionați și la ei voi apela când ne hotărâm să mergem în Slovacia, la odihnă balneo.

Star-Tur. Sunt foarte activi în special pentru România. Am fost cu ei într-un infotrip și-i recomand cu încredere.

Toco Tour era prezent cu un stand mare promovând Egiptul. Cu ei am stat mai mult la povești, este cel mai probabil următoarea noastră destinație. Deși am mai fost în Egipt (impresii aici), mi-ar plăcea să mergem împreună cu copiii. În Egipt, Sharm el Sheikh, puteți ajunge cu zbor direct din  Chișinău. Primul zbor a fost chiar ieri. Iar prețurile sunt foarte ademenitoare. Pentru familia noastră de 5 persoane prețurile variază între 1 300-1 700 euro. Net inferior decât ofertele găsite vara pentru Turcia. Atenție doar, în Egipt, la hoteluri intrarea în mare este de obicei, de pe ponton.

Cam asta mi-a atras atenția la acest târg, deja așteptăm mai multă agitație la târgul din primăvară.