Dino Parc Râşnov-Şi da şi ba

Iarna trecută am fost la Cetatea Râşnov, aşa că acum ajungând din nou pe acolo, am decis să trecem doar pe la Dino Parc Râşnov care se află tot în apropiere de Cetate. Ne-am gândit că pentru copii va fi interesant. De altfel copiilor le-a plăcut, probabil dacă nu ploua mi-ar fi plăcut şi mie mai mult. Să fiu obiectivă mi s-a părut plictisitor.  Partea bună: Se poate de achitat taxa de intrare cu cardul  (nu la toate obiectivele turistice din România e posibil), la fiecare (exponat) dinosaur era informaţie detaliată în română, engleză, germană.  Pe teritoriul parcului este un teren de joacă, o cafenea, tiroliană, o căsuţă cu jocuri interactive şi spaţiu amenajat pentru pictură.

dinoparc (15)
Spaţiul de joacă din interior şi căsuţele pe fundal unde erau jocuri şi ateliere de pictură.

Noi nu prea am putut profita de tot, spuneam că ploua şi ne cam plictisisem. Poate de asta şi ne-am plictisit că nu am trecut pe la toate obiectivele, aşa uzi cum eram s-a înmuiat şi cheful :).

dinoparc
Taxa de intare în Dino Parc

Ce nu mi-a plăcut: taxa de intrare e mare iar construcţiile sunt statice, mă aşteptam măcar unul să se mişte, să urle :), un ecran cu nişte proiecţii. În fine mă aşteptam să fie mai mult interactiv. Să ne simţim parte din acea lume preistorică, dar m-am simţit ca la un muzeu oricare, treci prin faţa exponatelor şi mergi mai departe.

Părerea generală e contradictorie, să mergi o dată şi să vezi ce înseamnă un dinoparc, dar să merg repetat, nu ştiu dacă merită.

dinoparc (4)

dinoparc (5)

dinoparc (6)

dinoparc (7)

dinoparc (8)

dinoparc (9)

dinoparc (10)

dinoparc (11)

dinoparc (12)

dinoparc (13)