Concursul Național de Fotografie Turistică!

 

Agenția Turismului a R. Moldova, cu sprijinul USAID CEED II, organizează în premieră prima ediție a Concursului Naţional de Fotografie Turistică!
Concursul își propune să atragă cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesioniști, oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionați de călătorie și cunoaștere.

Fotografiile trimise la concurs vor fi prezentate în galeria foto a Agenției Turismului a Republicii Moldova, iar cele mai bune fotografii care pun în valoare punctele de atracție turistică din țara noastră, selecționate de un juriu competent, vor fi procurate la un preț negociat și folosite pentru crearea de materialele publicitare pe care, la fiecare sfârșit de an, Agenția le va pregăti pentru clienți și parteneri. Totodată, cele mai bune lucrări vor fi expuse în cadrul unui vernisaj fotografic organizat în R. Moldova, iar ulterior și în cadrul ambasadelor R. Moldova peste hotare.

Categorii de concurs:
1. Natură și biodiversitate;
2. Expresii culturale;
3. Meșteșuguri;
4. Viața la sat;
5. Fenomene urbane;
6. Turism viti-vinicol;
7. Agrement;
8. Turism și sănătate.

Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 26 septembrie – 26 octombrie 2014 prin simpla trimitere a fotografiilor pe adresa de e-mail: info@turism.gov.md specificând numele autorului și datele de contact.

Regulamentul vedeţi aici 

Sursa foto şi text: Agenţia Turismului a Republicii Moldova