Cazare la Costinești. 3 vile care mi-au atras atenția

Cei care mă urmăriți pe Facebook știți că de curând m-am mutat la casă nouă. Costurile cum era și de așteptat au fost peste așteptări. Așă că pentru această vară vacanțele vor fi cu un buget mai redus. Cel mai probabil vom alege litoralul românesc. De aia tot stau și urmăresc ce oferte sunt la hoteluri și care stațiune este mai potrivită pentru noi. Navigând de pe un site pe altul am ajuns să mă înformez și de Costinești, Constanța.

Costinesti, supranumit și capitala vacanțelor estivale ale ținutului, se află la 31 km. sud de Constanța, pe malul Mării Negre. Stațiunea a fost și va rămane locul preferat al studenților datorită numeroaselor posibilități de distracție pe care le putem găsi aici. De la discoteci și beach baruri până la terase și parc de distracții.

Iar referitor la locurile de cazare aflu că aici ai oportunitatea de a te caza atât la hoteluri și pensiuni cât și la particulari. Mie mi-a făcut cu ochiul 3 vile. Presupun că nu doar pe site arată fain.

Vila Tănase

Situată ultracentral, Vila Tănase oferă cazare în Costinesti, condiții de 2-3 stele și servicii la cel mai bun preț din zonă.
Din punct de vedere al poziționării Vila Tănase, se află în cea mai bună zona a stațiunii, distanța până la plajă fiind de 50 m, având în vecinătatea sa, pe o raza de 300 m poșta, stația taxi, gara.vila tanase costinesti cazare 2

vila tanase costinesti cazare

Summer INN

Situată în cea mai căutata zona din Costinești, în centru stațiunii, casa Summer Inn vine cu o ofertă de cazare avantajoasă de cazare în 5 camere duble și triple. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, televizor led, frigider, internet wi-fi.

summer inn costinesti

Complex Minerva

Amplasat în centrul stațiunii Costinești Complex Minerva este alegerea perfectă pentru cei care vor să fie în centrul distracției fiind în vecinătate cu Mega Discoteca Tineretului dar și pentru cei care vor să fie cât mai aproape de mare, complexul fiind la doar 40-50 m de plajă.complex minerva, cazare costinesti 2

complex minerva, cazare costinesti

Eu aș merge în Stațiunea Costinești de dragul epavei 🙂  epava Evangheliei, vas grecesc care aducea portocale la Constanța, eșuat în anii 1960, aceastǎ epavă fiind una din atracțiile Costineștiului.