Caută, alege, cumpără online bilete de avion

Agenția Voiaj International propune clienților săi să rezerve biletele de avion prin intermediul https://avia.voiaj.md/

Este simplu, ușor de navigat și desigur posibilitatea de achitat cu cardul. Dacă nu vreți să achitați cu cardul, atunci puteți merge la ei în oficiu de pe strada C. Negruzzi, 4/2, Chișinău sau strada Hotin 26/1 din orașul Bălți.

Dar cel mai important că aveți acces la date și la informații în timp real. Imediat aflați cât costă un bilet cu plecarea din Chișinău, la ce oră este zborul, care sunt condițiile de călătorie, cât bagaj se poate de luat, la ce oră ajungeți la destinație, la ce aeroport, ce opțiuni similare mai sunt, este sau nu este zbor de noapte, cu sau fără escală. Deși pare totul simplu, totuși când pornești la drum (mai departe în special) trebuie obligatoriu de luat aceste detalii în calcul. Anume pentru a evita alte bătăi de cap.

Dar haideți să facem o simulare, să ne fie mai clar la toți.

Am ales să merg la Roma, am mai fost, dar vorba aia “toate drumurile la Roma duc”.

Pasul 1. Alegem destinația. Datele de zbor. Fie că e vorba de doar un bilet dus. Sau dus-întors. Numărul persoanelor. Și desigur clasa (econom, business, first). Am optat pentru econom care de altfel este cea mai solicitată.

Pasul 2. Dăm căutare și vedem ce rezultate avem. Aici puteți pune mai multe filtre în funcție de solicitări. Fiindcă Roma totuși este o destinație aproape, evident că nu vreau cu escală. Mă interesează doar prețul și condițiile tarifare pentru bagaje. În cazul meu cea mai bună soluție este un zbor cu Air Moldova.

 

Opțiunea aleasă are doar bagaj de mână de maxim 8 kg. Iar biletul fie îl achit online, fie în oficiu (până maxim a doua zi).

În așa fel am toate detaliile afișate: Preț bilet, detalii bagaj, ora de zbor, durata zbor, terminal aeroport, dacă este sau nu este rambursabil biletul și dacă este sau nu este inclusă masa în timpul zborului.

Pasul 3. Introduceți toate datele cerute. Inclusiv veți primi și datele pentru un cont de acces, astfel la ulterioarele rezervări nu va mai trebui să scrieți toată informația din nou. 

Și cam atât. Nu greșiți când vă scrieți datele din pașaport. Foarte important! Și atenție la condițiile de călătorie în țările unde călătoriți!

Zbor ușor și ne vedem la Roma!