Câteva produse pe care le folosesc şi propun să le căutaţi pe www.comenzi.md

Lucrez de ani buni la Trigor AVD, o companie românească înfiinţată în 2001. Eu am ajuns aici în 2003. Practic de la începuturi. Între timp compania a crescut de la 50 la aproape 300 de angajaţi, zeci de parteneriate, mii de produse în portofoliu. Suntem printre marile companii de import şi distribuţie din ţară.

Ideea de a avea un magazin online mi-a venit cu ceva timp în urmă, mai mult ca un instrument pentru forţa de vânzare, să găsească pozele produselor şi descrierea lor. Lucrurile s-au schimbat şi în acest domeniu, online-ul creşte rapid, am început să vindem mai multe produse pentru copii. Iar treptat am adăugat în online şi alte produse pe care le aveam în depozite.

Am încercat de toate, în special produsele Philips, de care sunt mândră că noi le suntem parteneri în Republica Moldova, aşa că vă invit să le căutaţi pe www.comenzi.md iar eu pot doar să vă asigur de calitate ireproşabilă. Pentru ce am scris eu tot acest text? În primul rând să ştiţi că noi avem acest produse pe stoc, iar de calitatea lor nu mă îndoiesc.

  1. Sterilizator electric Philips.

De când a apărut băiatul cel mic îl folosim zilnic. Sterilizez în el jucării mici, biberoanele, suzetele, periuţe, farfurioare şi căniţele lui. Chiar mi-e foarte, foarte util. Încap biberoane de 200 ml, destul de înalt.

 

  1. Staţie de călcat pe abur Philips

Am produsul de vreo doi ani, beneficii enorme faţă de un fier de călcat obişnuit. Mai ales eu, care sunt o zăpăcită şi mă apuc de zeci de lucruri deodată, cu fierul de călcat pe aburi stau liniştită că nu ia nimic foc.

Tehnologia e foarte interesantă, nu se reglează temperatura, poţi călca în continuu mătase, bumbac, apoi iar mătase şi tot aşa. Nu există riscul să arzi ceva.

  1. Grătar de masă Philips

Acest aparat îl ţin la îndemână pe blatul de la bucătărie. 2 roşii, un dovlecel, 2-3 chiperi, câteva ciuperci, o felie de peşte sau carne şi cina e gata. Probabil cel mai mare ajutor când ne vin oaspeţi. Facem totul proaspăt şi rapid. Merită fiecare leuţ.

  1. Epilator Satinelle Prestige

Eu zic că e cel mai bun produs de pe piaţă. Şi nu cred că greşesc. Multe accesorii, epilare, ras, masaj, exfoliere. Într-un cuvânt, e perfect pentru mine. Nu-i ieftin, dar va ţine mult, asta cu siguranţă.

  1. Philips Combi 2 în 1-purificator şi umidificator de aer

L-am folosit absolut toată vara, pe caniculă, îl folosesc când fac curăţenie, când fac paturile. Pentru o familie cu copii mici în casă e minunat.

  1. Philips Multicooker

Îl folosesc când vreau să gătesc ceva pentru care nu am timp. De exemplu, am ceva de lucru şi mă iau cu treaba şi atunci mă las în grija lui. Dacă alegi un program nepotrivit e posibil şi acolo să se ardă, dar oricum e mult mai safe decât pe plită.

Probabil cei mai gustoşi cartofi şi cele mai gustoase omlete le-am făcut în multicooker, au un cu totul alt gust decât pe tigaie. (după gustul meu dsigur)

  1. Philips Airfryer

Aparatul perfect pentru soţul meu şi preferatul copiilor. Fac în el cartofi pai iar soţul îşi coace câte un muşchiuleţ de porc. Se preapară foarte rapid, cred că 10 minute e suficient. E bun de luat în călătorii.

Intraţi pe www.comenzi.md şi vedeţi poate ceva vă bate la ochi  🙂 Pozele preluate de pe site-ul oficial Philips.