Câteva adăugiri la interviul de la “O seară perfectă” la Acasă în Moldova

Miercuri, pe la şapte seara am intrat în direct la O seară Perfectă cu Rodica Ciorănica. Toată ziua am avut emoţii dar cu cât se apropia timpul să intru în studiou au fugit de mine şi emoţiile şi frica. În acea zi invitata principală a emisiunii a fost Andreea Raicu, evident că nouă ne-a rămas mai puţin timp de emisie. Şi interviul a fost unul mai grăbit.

Ceea ce nu am reuşit să spun la emisiune, mai pe larg scriu aici :).

Sunt deacord că un oraş nu poţi să-l vizitezi în 2 zile, e prea puţin să-i înţelegi specificul arhitectural, urban, culinar etc…, sunt de acord că trebuie să stai mai multe zile, sunt de acord că e mai comod să fii cazată la un hotel de 4* sau 5*, e mai comod să zbori cu avionul decât cu trenul sau autocarul, DAR există un DAR. Până se vor întruni toate aceste premise, să ai şi suficient timp, suficienţi bani, s-ar putea să treacă mult mai mulţi ani, sau s-ar putea să nu se întâmple niciodată, aşa că eu nu vreau să aştept să se întrunească  toate premisele super favorabile ca să merg într-un oraş nou, eu vreau acum să fac asta, cu resursele care le am acum.

De asta şi promovez călătoriile în măsura în care fiecare din noi ni le permitem, mai departe sau mai aproape de acasă, cu mai multe sau mai puţine resurse. Dar ele, aceste ieşiri, trebuie să existe, micile călătorii crează amintiri şi emoţii, or noi în viaţă cu asta rămânem.

Interviul integral îl găsiţi aici. Pentru mine a fost o experienţă frumoasă, chiar dacă am mai avut ocazia să fiu pe la TV, acum a fost un pic altfel. Şi mi-a plăcut. Şi le mulţumesc de invitaţie.

3111351

Sursa poza www.acasatv.md