Câteva activități care îmi alină dorul de călătorii

Stau de ceva vreme pe acasă. Din start zic, că cel mic nu este o cauză de ce călătorim mai puțin acum. Doar că în acest moment am setat alte priorități. Recunosc însă, că duc dorul escapadelor mele, dorul căutărilor intensive de oferte promo la biletele de avion și hoteluri.

Așa că încerc să găsesc niște soluții, care puțin îmi alină dorul de ducă.

Trec uneori să beau câte o cafea la Crème de la Crème. Îmi place locația, decorul și prăjiturile. Iar după o tură pe la Muzeul de Artă chiar recomand Delice d’Ange. Ușoară dispoziție franțuzească îmi este asigurată. Iar programul Muzeului Național de Artă îl găsiți aici.

Ascult Glenn Miller și Louis Armstrong. În fiecare seară stau în ambuteiaje prin oraș iar Apple Music este o adevărată găselniță. Ba mai mult, fiți atenți, Glenn Miller Orchestra vine la Chișinău pe 20 decembrie. E de neratat. Aproape ca-n New Orleans.

Ziua mea începe cu RFI în limba franceză și alternativ cu RTVE în spaniolă. Des ascult Radio Krakow

-Cât îmi adorm băiatul navighez pe Euromaxx și CHECK-IN pe Deutsche Welle. Așa aflu că Germania este foarte ofertantă în materie de turism.

Citesc bloguri de călătorie. Acesta rămâne de departe preferatul meu http://www.minicalatorii.ro/

Răsfoiesc elefant.md pentru ofertele la dicționare și ghiduri de conversație în diferite limbi străine. Am o afinitate aparte pentru așa gen de activitate. Acasă este literatură în peste 20 de limbi străine.

Mă uit în albumele cu fotografii, sunt câteva mii stocate în calculatorul meu.

-Mai ascult câte un curs de istorie pe Coursera, sau vreun filmuleț TV5 Monde.

Duolingo, Babbel, Lingvo.info sunt accesate zilnic- mă simt în satul global (vorba lui McLuhan)

Voi ce faceți?