(Util) 5 Noutăți pentru vara 2015-Chartere cu plecarea din Chișinău

De dimineață “umblu cu căutatul” pe site-urile agențiilor de turism să văd ce noutăți au pentru vara lui 2015. M-am uitat mai mult pentru sejururile la mare cu plecarea-charter din Chișinău.

Dacă litoralul din Antalya (Turcia) este deja o destinație clasică și cunoscută pe piața locală, aflați că avem și anul acesta chartere în Bodrum. Am fost de două ori în această parte (în Bodrum și în Kuşadası) a Turciei și o recomand. Bodrum de altfel mi-a plăcut mult mai mult decât Kuşadası.

1. Deci prima noutate (dacă o putem numi chiar așa) este Bodrum, charter direct din Chișinău. Vedeți orientativ prețurile pe www.explore.md  sau www.naveliatur.md.Primul zbor pe 22.05.2015

DSC02510

2. A doua MEGA noutate vine de la Paralela 45 cu oferte charter în Palma de Mallorca. Plecări în fiecare zi de MARȚI în perioada 16.06 – 08.09.2015

visitmallorca

3. A treia noutate o avem tot de la Paralela 45 cu oferte charter în Creta. Plecari in fiecare zi de LUNI in perioada 15.06-21.09.2015. Vedeți prețurile aici.

Irakleio_crete_510

4. Mai avem ceva noutăți de la Christian Tour care la fel au oferte în Creta și Mallorca cu plecarea din Chișinău, dar și oferte din Iași și Bacău. Transferul fiind asigurat de ei. E vorba de Rodos cu plecarea din Bacău și Zakynthos, charter din Iași. Vedeți ofertele aici. 

rodos

5. Pe site-ul Echip-99 am observat oferte în Muntenegru, iarăși ceva nou, până acum cei care alegeau Muntenegru de obicei mergeau la Odesa.

Observ că din 12 iunie avem zbor direct Chișinău-Tivat. Vedeți ofertele aici. 

visit montenegro

 

Voi ce noutăți știți? Poate am omis eu ceva!

 

Pozele preluate de pe https://www.facebook.com/visitmallorca,http://www.visitgreece.gr,https://www.facebook.com/Rodosisland,https://www.facebook.com/visitmontenegro