12 Februarie-Reducere de 20% de la Wizz Air

promo_ro

**Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare, dacă zborul dvs. este efectuat de compania Wizz Air Hungary Kft (W6). Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj înregistrat care să nu depășească 32 de kg, excluzând taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU). Reducerea este validă doar pentru noile rezervări. Rezervările pentru grupuri (peste 10 pasageri) sunt excluse. Numărul de locuri disponibile la un anumit preţ sunt limitate.

****

Am ales perioada 11-14 Martie cu plecare din Chișinău, vă spun ce am găsit, Chișinău-Milano-Chișinău 75,18 euro, zic eu, destul de ok. Pentru inspirație, citiți articolele mele despre obiectivele turistice din Milano. 

Perioada 11-14 Martie, Chișinău-Roma-Chișinău- 107,18 euro. Pentru Roma aveți nevoie de cel puțin 7 zile să vedeți măcar o parte din frumusețile orașului.

În rest, mai jucați-vă voi cu datele, să vedeți ce prețuri vă iese, încercați și ofertele Wizz Air cu plecarea din București.